Eroziunea plajilor si masurile de prevenire

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Admin
      Keymaster

Buna ziua tuturor,

As vrea sa discutam putin pe tema eroziunii plajilor si sa imi spuneti ce parere aveti de initiativa pe care au abordat-o autotiritatile locale, si mai precis aceea de a mari plajele.

Multumesc,
      ECOM

Raul
      Guest

Buna tuturor,

Eu cred ca au abordat cea mai buna solutie. Nu cred ca mai era alta, desi putea sa fie un nisip mai fin… sa ne multumim si cu acesta. Nu multa lume se poate bucura de aceasta bogatie, un litoral.

ddelia
      Guest

pe mine m-a deranjat distanta pe care trebuie sa o parcurgem pana la plaja si proasta calitate a nisipului

Tiby9410
      Guest

Buna @ddelia, dar pe tine nu te deranjeaza sezlongurile puse pana in buza marii? este asa deranjant sa mergi 5 minute?

Raul
        Guest

acesta este cel mai rau lucru, ca desi au lungit plajile, asta nu i-a oprit sa se mute si cu sezlongurile

ddelia
        Guest

da, din punctul meu de vedere este deranjant.

Tiby9410
          Guest

Cred ca alte lucruri ar trebui sa te deranjeze pe litoral… Lipsa tomberoanelor, vanzatorii ambulanti, mizeria, lipsa politie… nu distanta parcursa pana in apa

emil
      Guest

salutare! Eu sunt de parere ca cele mai mari probleme se regasesc in celelalte zone… Corbu, Vadu, Tuzla…. Nu cred ca distanta pana la apa e problema…

Muntoiu Alexandru
      Guest

Nu discuta nimeni de calitatea nisipului. Plaja Mamaia era una din cele mai frumoase din Europa, avea un nisip fin de culoare frumoasa si acum este un amestec urat, aproape cimentat de scoici mari. Am vazut o imagine ingrozitoare cu un perete de aproape 1m inaltime. Autoritatile spun ca sa avem rabdare cativa ani pentru ca nisipul sa se faramiteze si sa devina cum a fost. Cred ca trebuiesc inca vreo suta de ani, deci nu o sa mai vedem minunea.

Viewing 5 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.