Karadeniz de karşı karşıya kaldığımız temel çevre sorunu nedir

• This topic is empty.
Viewing 25 reply threads
  • Author
      Serdar YENER
      Guest

Sizce Karadeniz de karşılaştığımız temel çevre sorunu nedir ve nelerden kaynaklanır. Bunun içinde resmi yönetimlerin şehirleşme planları, politikaları, ailelerin rolü, okulların rolü etkili midir ?

Belinay Birdal
      Guest

I think main main environment problem in Sinop is humann sourced litter. In Sinop people most time do not apply the environment rules.

Enes Kaya
      Guest

fishers in Sinop sometimes fish very much. Also Fossil foil usage is another problem.

Cansu YURTSEVEN
      Guest

For me the biggest environmental problem is car and people. Car, truck and other types of vehicles use a lot of oxygen and sent carbondioxide.

Zehra aydın
      Guest

I agree with you. Cars are very important environmental problem. People should use bicycle. I use bicycle. If everyone use bicycle also their health will be better.

Elif can
      Guest

tourists who come to Sinop also they put their litter to nature. And boats in sea sometimes leave their litter to the sea. Vehicles in city is other main factor.

Melisa yerli
      Guest

I think the most important factor is human. If we train human the environment will be clean.

Murat Biren
      Guest

I live in Sinop city center. Sometimes especially at afternoons and nights the weather is very bad in winters. In summers it is better. We have stop fossil fuel.

Kaan Demir
      Guest

for me the most importan environemntal litter problem is torusim. Tourists do not know how to live in Sinop. If they do not come sinop sinop would be clean.

Mert Keskin
      Guest

fishing in winter and toruism in summer is the most important environmental problem resource. The government shuld take precautions.

Umut Evlek
      Guest

My family and I live in Sinop my relatives live in villages of Sinop and they say that villages are better. For me when people moves to city center the environemntal is getting dirty

ikbal karaca
      Guest

I love Sinop but clean Sinop the people who come sinop as tourist put their litter to environment. I do not like dirty people. Also some fishers do the same.

Selin Katırcı
      Guest

Bana göre en büyük tehdit hava kirliliği ve bunun temeli fosil yakıt kullanan araçlar olmaktadır. Herkes dikkat ederse sorun olmaz. Please

Ekin YAKIN
      Guest

I am agree with you. People should use bicycle. Should not use cars. Also they shuld not throw their litter.

Berre Ozan
      Guest

Balıkçılık ve turizm kanaklı krililiğin yanında insanlar da sorumsuzluk yaparak fosil yakıt kullanıyorlar. Ayrıca çöplerimizi ayrıştırarak atarsak geri dönüşüm sağlanır.

Vildan Tün
      Guest

Bende aynı fikirdeyim. Sorumsuz insanlarndan kaynaklı kirlilğe savaş açmamız gerkiyor. Balıkçılık ve turizm kanaklı krililiğin yanında insanlar da sorumsuzluk yaparak fosil yakıt kullanıyorlar. Ayrıca çöplerimizi ayrıştırarak atarsak geri dönüşüm sağlanır.

Yusuf taşdemir
      Guest

I agree. old methods of fishing and fossil fuel consumpting is very bad for our city Sinop.

Pınar Satılmış
      Guest

biz ailecek sinop ta yaıyoruz. Ailem eskiden Sinop un daha iyi olduğunu anlatırdı. Ama maalesef giderek kalabalıklaşıyor ve irleniyor. Maalesef gelecekte bu çevreyi kaybediyoruz. En büyük tehlike doğa kirliliği.

yağmur bal
      Guest

evet haklısınız. Gelecekte bu güzel şehir yokolacak böyle giderse. Ama eğitimli insanlar koruyabilir. bana göre cahillik en büyük çevresel tehditir.

ömer asna
      Guest

Bence en büyük tehlike su kirliliği ve bundan kaynaklı doğal yaşamın kötüleşmesidir.

şevval aygan
      Guest

En önemli tehdit bana göre artan nüfustur. Eğitimsiz nüfus herşeye tehdittir.

nisa kurt
      Guest

bende aynı fikirdeyim bçokr sebebi var. Bana göre en büyük tehdit eğitimsiz insanlardır. Bunlar eğitilirse herşey güzel olabilir.

faruk kabak
      Guest

eğitim önemli ama kanunlar da bana göre katı olmalı. Bunlar olursa kimse doğaya zaarar veremez.

Nuriye özçelik
      Guest

bu çok güzel bir platform olmuş gerçekten insanların bilinçlendirilmesi birçok problemi çözebilir.

Oğuzhan Ünal
      Guest

bende katılıyorum. EN büyük sorun cahilliktir. <İnsanların eğitilmesi gerekiyor. Lütfen herkes buna dikkat etsin aileden itibaren.

tamer zurnacı
      Guest

evet eğitim ban göre bir numaralı etken çevre kirliliğinde yada tehditte.

Viewing 25 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.